Eli, ihan selevällä ensimmäisellä kotimaisella ilmaistuna, vaikka tämä blogi on välillä hiljaiseloa viettänytkin niin ei vututus mihinkään ole loppunut. Olen vaan yrittänyt kantaa oman korteni "tasa-arvoiseen" kekoon, laittamalla perheen ruoat, tiskaamalla, pyykkäämällä, siivoamalla, pesemällä mattoja, käymällä kaupassa, käymällä töissä, vaihtamalla vaippoja, tekemällä autoon moottoriremonttia, hoitamalla kukkapenkkiä, yms. Vaimo on joutunut koville kun on joutunut lasta hoitamaan silloi, kun olen ollut töissä, mutta minähän olenkin sentään aito sovinisti-äijä... Ainakin jos femmareita on uskominen.  (onneksi vaimoni ei sentään kuulu kyseiseen joukkoon)

 jo keväällä kun kuuntelin autoa ajaessa aamutuimaan yle-puhetta (kun ei vittu mikään muu kanava kuulunut). No niin kanavalla vaahtosi eräs julki-naisasia-yltiöfeministi siitä kuinka helvetin väärin on, että nuorten naisten on niin vaikea työllistyä. Juu onhan se väärin, vasta 2 viikkoa aikaisemmin oli valmistunut tutkimus, jonka mukaan kaikkein vaikeinta työllistyminen on nuorten miesten kohdalla.  Joten se missä kohdassa taas sorrettiin naisia, jäi hieman epäselväksi.

Toinen asia on taas seksi (siitä puhe mistä puute) tai lähinnä puheet seksistä erilaisilla parisuhdefoorumeilla. Eli ihan vaan yhteen vetona: Naiset poraavat keskustelupalstalla että eivät saa parisuhteessaan tarpeeksi usein seksiä, (naisen)vastaus miksi kiusata itseään sellaisessa suhteessa joka ei ole kaikin puolin tyydyttävä ainoa oikea ratkaisu tilanteeseen on avioero... Samalle foorumille erehtyy mies kirjoittamaan, että haluaisi parisuhteessa edes joskus seksiä, samainen "telaketjumamma" vastaa että, pitääkö naisen olla aina valmiina jalat levällään kun mies haluaa tyhjentä kassinsa... NO VOI NYT VITTU, miehen pitäisi olla aina valmis partiopoika heittämään rojut torveen, missä vai milloin vain, mutta vain silloin kun nainen sitä haluaa RIIPPUMATTA SIITÄ MILLOIN MIES ITSE HALUAA, tai ei halua.  Mikä vitun tasaarvoinen parisuhde se on. Jos miehellä ei seiso, niin äijä pihalle ja uusi kehiin, mutta jos seisoo liian usein niin sama juttu. Se on sitä' itteensä, tasa-pervoa.

Mietityttää vaan edelleen se tasa-arvokäsitys jonka mukaan kaikkien miesten pitäisi olla tasaarvoisesti valmiina palvelemaan kaikkia naisia ja vain omaa naistaan tasapuolisen alistuvasti. Voi vittu missä sitä köyttä ja rasvaa myydäänkään.

Ja ettei vitutuksen aiheet loppuisi kesken siunattiin maatamme sentään sikainfulenssalla. Kauhea parku lehdet hehkuttavat etusivulla, että sikainfulenssa tulee ja jyrää ja tappaa melkein kaikki, mutta onneksi tamiflun auttaa... Voi vittu jos olisin taipuvainen uskomaan salaliittoteorioihin, niin tämä olisi listan kärkipäässä. Helvetti ensin oli lintuinfulenssa johon lääkefirmat alkoivat valmistamaan tonnikaupalla lääkettä, ikävä kyllä tamiflun tehosi kyseiseen tautiin aika heikoin tuloksin, eikä itse tautikaan halunnut tarttua ihmisestä toiseen. Lääkefirmoilla alkoikin olla Tamifluta jo varastot täynnä, mutta onneksi tuli uusi riesa "kärsäkuume" kuin tilauksesta: Tarttuu helposti ihmisestä toiseen ja jopa valmis lääkekin auttaa. Ja kun vähän tarkemmin tutkitaan on kyseinen virus hyvin läheistä sukua 65 vuotta sitten kiertäneelle A-virukselle vaikka onkin ollut välillä kateissa.

No väliäkö pikkuasioilla, pääasia, että lehdistöllä ja lääkefirmoilla menee lujaa... Ja siihen nähden menee todella lujaa, että puolen vuoden jälkeen lööpeissä hehkutetaan "sikainfulenssaan kuollut jo yli 1000 koko maailmassa" No joo rtavalliseen kausi-infulenssaan kuolee keskimäärin hieman enemmän kuukauden aikana... eli joku mättää tässä kohussa ja aivan helvetisti.  Ai niin yksi ryhmä tuli vielä mieleen joka kyseisestä kohusta ottaa kaiken hyödyn irti, nimittäin oppositio kansanedustajat. ainakin päätellen ko. ryhmän yleisönosastokirjoituksista "miksei päättäjät tee miotään", "miksei viran omaiset tiedota", jne... No voi vittu jos kyseisen kirjoituksen allekirjoittaja oli kansanedustaja niin olisikohan hän itse oikea ihminen vastaamaan ensimmäiseen kysymykseen, päättäjä ku on. toiseen kysymykseen todettakoon, että kyllä on tiedotettu liikaakin, vitun sekundaflunssa...

 

 

ukko