Eli jatkoa seuraa, kun jotkin asiat vituttaa niin ne vituttaa. Siis tasa-arvo sinänsä ei vituta, vaan se vouhotus, poru ja vollotus jolla asiaa yritetään viedä eteenpäin. Yleensä kun lause alkaa tyylillä "aina naisia sorretaan", "kaikki miehet on...", "naiset joutuu aina..." tai vaikka "miehet ei ikinä joudu..." jne. Silloin voi olla 90 nprosenttisen varma, että vuorossa on yltiöfeministinen vuodatus.

Yhdistävä tekijä kaikilla aloituksilla on yleistäminen. Feminismikään ei itsessään vituta, tunnen aivan järkeviä feministejä joilla on harkitut ja järkevästi perustellut mielipiteet. Kyseiset ihmiset kykenevät myös keskustelemaan asiasta asiallisesti. Mutta nämä kiihkoilijat, voi helvetti soikoon. Jos heille esittää eriävän mielipiteen saa vastaukseksi jotain sen tapaista kuin "et voi ymmärtää koska olet mies" tai "et voi ymmärtää kun et ole äiti" No jo on helvetin rakentava tapa paranta tasa-arvoa. Yleistämällä ja vittuilemalla, saakeli ei kuulosta kovin tasa-arvoiselta ajattelulta. En minä ainakaan kunnioita ihmistä joka ensimmäiseksi ilmoittaa, että pitää minua tyhmänä koska minulla on munat, tai en ole synnyttänyt. Jos kyseinen ihminen haluaa, että häntä kunnioitetaan niin kainnattaisiko ensin katsoa peiliin. Hei haloo kanssaihmisten kunnioitus pitää ansaita ihan sukupuolesta riippumatta.

Välillä tuntuu, että kaikkein suurinta ääntä sukupuolten välisestä tasa-arvosta pitävät ihmiset jotka itse ovat luokittelevat muut nimenomaan sukupuolen mukaan. Kuulostaa aika vitun skitsofreeniseltä, kannattaisi varmaan hakeutua hoitoon ja vähän helvetin äkkiä. Jos vaikkapa vaimoni haluaa olla hoitovapaalla ja viettää aikaa lapsen kanssa, niin kauan kuin mahdollista, tekeekö se minusta saatana sovinistisian, joka estää vaimon urakehityksen? "En voi ymmärtää koska en ole äiti" -No en vittu olekkaan, mutta kyseinen henkilö ilmeisesti pystyy ymmärtämään perheessämme yhdessä pohdittuja asioita minua paremmin, vaikkei edes meitä kumpaakaan kunnolla tunne. Eikö se vittu ole juuri tasa-arvoa, että vaimoni voi itse päättää mitä hän itse haluaa ja päätös tehdään yhdessä.

Ja palkka. Totta helvetissä samasta työstä, samalla työnantajalla, samalla koulutuksella, samalla ammattitaidolla ja samalla työpanoksella pitäisi saada samaa palkkaa. Sukupuolten välisessä palkkavertailussa monesti unohdetaan palkkojen vertaaminen työtehtävittäin. Selvähän se on, että esimerkiksi metallituotteita valmistavassa yrityksessä hitsari saa parempaa palkkaa kuin pakkaaja, ihan sukupuolesta riippumatta. Se on vaan kylmä totuus, että esim. levyseppä-hitsari koulutukseen hakeutuu enemmän poikia, kuin tyttöjä, joten totta helvetissä työelämässä enemmistö hitsareista on miehiä. Kukaan ei ole kieltänyt tyttöjä hakeutumaan kyseiseen koulutukseen, päin vastoin he saavat jopa yhteishaussa ylimääräisen hakupisteen hakeutuessaan alalle joka on miesvaltainen. Otin esimerkiksi teollisuus alan koska teollisuus työllistää suomessa paljon ihmisiä. Vaativammista tehtävistä maksetaan yleensä myös parempaa palkkaa ja kyseisiin tehtäviin taas vaaditaan ammattitaitoa, kyseisten alojen koulutukseen taas hakeutuu enemmän miehiä kuin naisia. Lisäksi teollisuudessa on työtehtäviä jotka eivät vaadi varsinaista alan ammatillista koulutusta. Näissä tehtävissä työskentelee enemmän naisia, moni koulutettuja mutta aivan eri alalle. Varmasti sairaalaympäristössä hoitaja tienaa enemmän kuin levyseppähitsaaja. Pitäisikö siis esimerkiksi lukiot lakkauttaa tasa-arvosyistä, koska lukioon hakeutuu enemmän tyttöjä kuin poikia, ja osa lukion käyneistä päätyy teollisuuteen ilman jatko-opintoja? Tilastotoihin pitää suhtautua kriittisesti sillä tilaston laatija saa lopputuloksen näyttämään juuri siltä mikä omiin tarkoituksiin parhaiten sopii ja vieläpä puhtailla faktoilla. Ei liene temppu eikä mikään luoda tilastoa jonka mukaan miehet tienaavat huonommin kuin naiset. Valitaan vaan tarkoitukseen sopivat faktat. --- Tilastotiede on perseestä.

Jos halutaan sukupuolien välistä tasa-arvoa edistää niin olisiko jo helvetin korkea aika unohtaa se saatanan sukupuoliajattelu ja ruveta ajamaan ihmisten tasapuolista kohtelua sukupuolesta riippumatta. Kun kaiken maailman kiihkoilijat ovat itse kaikkein pahimpia sukupuolirasisteja. Jos olisin kiihkofeministi lynkkaisin ensimmäisenä kaikki kiihkofeministit.

Ukko