Ja koska jotkin aisiat vituttavat jatkuvasti aloitetaan sellaisella.

No aivan varmasti tästäkin kirjoituksesta vetää noin miljuuna feministiä herneen aina henkitorveen asti, joten vielä ehdit painua vittuun, ettei tarvitse yhteiskunnan rahoja käyttää ensiavussa mihinkään herneen poistoleikkauksiin. Eli suoraan sanottuna feminismi on perseestä, naisasialiike on syvältä perseestä, miesasialiike... mitä vittua äijät vääntää porua, että nyt meitäkin sorretaan ei saatana kattokaa itteenne peilistä.

Suurin syy vitutukseen taitaa tulla työpaikalta. Eräs kiihkofeministi naisasianainen porasi jatkuvasti, että miehet on perseestä (voi helvetti meni biologiakin uusiksi), hän saa huonompaa palkkaa kuin minä, joka johtuu vain siitä että minulla on muna jalkojen välissä. Lisäksi naiset joutuu tekemään kaikki kotityöt. 

No voi nyt helvetin perse. Miehet on yhtä läheltä persettä kuin naisetkin. Mitä huonompaan palkkaan tulee, juu on minulla munat jalkojenvälissä ainakin kun viimeksi katsoin. Sillähän ei varmaan ole mitään merkitystä, että 1) olin aivan eri palkkaluokan työtehtävissä, 2) työtehtäviini minimivaatimus kolmen vouden ammattiopinnot alalta ja parin vuoden työkokemus, hän työssä johon riittää 16 vuoden ikä. 3) Olin ollut ko. työpaikassa 8 vuotta hän melkein vuoden. Mutta kun minulla on ne munat jalkojen välissä, vittu poisko ne pitäisi leikata? Samoissa tehtävissä, kuin minä on kyllä naisiakin ja saavat ihan samaa palkkaa ja samat edut kuin miehetkin.

Sitten ne kotityöt, kyseiseen aikaan vaimoni halusi pitää hoitovapaata, juu kyllä hän hoisi kotona lastamme sillä aikaa kun olin töissä, enkä väheksy sitä yhtään. Meillä vaan sattuu olemaan käytäntö, että minä laitan ruuan, osallistun siivoamiseen, tiskaan, käyn kaupassa, hoidan pihatyöt, autoremontit ja osallistun myös lapsenhoitoon mahdollisimman paljon ja yritän järjestää vaimolle vapaa-aikaa. Oma aikani kului yöt nukkuessa, päivät töissä ja illat kotitöissä, vaimolleni jäi noin 4 tuntia vapaa aikaa joka ilta. Kun omat päiväni kuluivat aamusta iltaan "työn touhussa".  Järjestely kävi minulle oikein hyvin, mutta tämä yksi ämmä tulee aukomaan päätään, että miesten pitäisi tehdä enemmän kotitöitä ja kaikki miehet samanlaisia. Missä vitun välissä, minun ainakin pitää joskus nukkuakkin. Mutta voihan se tietenkin olla, että esimerkiksi lastenhoito ja ruuan laitto lasketaan naisille kotityöksi ja miehille vain harrastukseksi. Autoremonttikin on vain miehinen harrastus, kukapa ei nauttisi pakoputken vaihdosta selällään räntäloskassa maaten?

Jaa että mitenkähän tämä laskokaava toimii, no ottamalla lapsi mukaan askareisiin. Kas kun isä on ollut päivän pois kotoa ja lapsella kova ikävä, ei se koko päivän kotona ollut äiti ole ollenkaan illalla yhtä mieleistä seuraa.

Joten painukaa nyt jo tasa-arvovauhkoilijat vittuun, jos minun pitäisi osallistua enenmmän kotitöihin, pitäisi jättää nukkumiset väliin, tai ottaa lopputili. Psykiatrisen pehmeästäkopista käsin tuskin pysyisin kotitöitä tekemään, joten nukkumisesta tinkiminen ei taida asiaa auttaa.

Ukko